تحقیق- افراد شکاک و نحوه برخورد با آنها -صفحهdocx-40

دسته بندي : کتاب » روانشناسی و روانپزشکی
این تحقیق در مورد افراد شکاک و نحوه برخورد با آنها در 40 صفحه می باشد...فهرست:
مقدمه

کنترل گرایی:

شما در برابر شک‌های همسرتان چه واکنشی نشان می‌دهید؟

ریشه شک‌های همسرتان را پیدا کنید

مقابله به مثل نکنید

به سوالات همسرتان در آرامش پاسخ بدهید

همسرتان را با خود همراه کنید

برای همسرتان در دسترس باشید

به همسرتان ابراز علاقه کنید

نشانه‌‌های رفتاری

خود را گول نزنیم

هنگام درخواست طلاق

خصوصیات مردان شکاک

دوسوگرایی

عدم احساس و عاطفه

حسادت:

افراد شکاک، اعتماد به نفس پایینی دارند

افراد شکاک زندگی محدودی دارند

با همسر شکاک چه کنیم

رفتار با همسر شکاک

رفتار درست با همسر شکاک

راهنمای رفتار با مردان شکاک

مردان شکاک و بد دل و بد بین

۱۵ راز مردان که زنان باید بدانند

روان‌درمانی راه‌حل غلبه بر شکاکی

راههایی برای به حداقل رساندن یا حتی از بین بردن این شک و تردید به خود

همسر همیشه شکاک من!

اساسا بدبینی به همسر در ۳ حالت کلی بروز می‌کند

رابطه افراد شکاک

تیپ شخصیتی افراد شکاک

با افراد شکاک چطور رفتار کنیم؟

علت مشکلات افراد شکاک

یک نامزد شکاک چه مشخصه و ویژگی های اخلاقی دارد ؟

افراد شکاک تئوری توطئه دارند

نامزد شکاک فراموش نمی کند

نامزد شکاک سرد و تنها است

نامزد شکاک مانند یک کاراگاه است

نامزد شکاک نازک نارنجی است

با نامزد شکاک بدبین چه کنیم؟

آیا حسادت‌ورزی نیز در این افراد دیده می‌شود؟

برای تشخیص چنین اختلالی، به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

آیا ممکن است این اختلال در دوران کودکی هم نشانه‌هایی داشته باشد؟

این بدبینی چه‌قدر شایع است؟

پارانویا درمان هم دارد؟

بدبینی به همسر اشکال متفاوتی دارد‎

ساسا بدبینی به همسر در 3 حالت کلی بروز می کند :

*حساسیت های یکدیگر را بشناسید

*خوشبین و مثبت نگر باشید

خصوصیات مردان شکاک موضوعات:

فرد بدبین به‌طوركلی كینه‌ای است

منابع:










مقدمه
در علم روانشناسی نوعی اختلال به نام پارانویا وجود دارد که درواقع همان شکاک بودن و بدبینی است. فرد مبتلا به پارانویا نسبت به هرچیزی دچار شک و بدبینی بوده و به همه ی مسائل با دیدگاه منفی می نگرد. از مهم ترین خصوصیات افراد شکاک می توان به موارد زیر اشاره کرد:دیدگاه منفی به مسائل: این افراد همیشه با دیدگاه منفی به مسائل نگاه می کنند و هیچ گاه امیدی به بهتر شدن اوضاع ندارند. دوسوگرایی: افراد شکاک دو سو گرا هستند؛ یعنی همیشه نسبت به برقراری ارتباط با دیگران بی نهایت دودل و مردد هستند و رابطه ی اجتماعی خوبی با دیگران ندارند

کنترل گرایی:
مردان شکاک کنترل گر هستند؛ این یکی از ویژگی های بارز آن هاست. درواقع می توان گفت آن ها درگیر نوعی وسواس فکری هستند و اگر همه چیز طبق نظم و انضباط مورد نظر آن ها اتفاق نیفتد احساس ناراحتی می کنند.اگر همسر شما شکاک است و به دنبال اطلاعاتی برای دانستن این موضوع هستید که با زن شکاک چه کنیم، نشانه‌های مرد شکاک، با زن شکاک چگونه رفتار کنیم، مردان شکاک و بدبین، درمان شکاک بودن، خصوصیات مردان شکاک و شوهر بددل هستید این یادداشت را بخوانید.فقط کافی است به هر دلیلی چند دقیقه دیرتر به منزل برسید یا یک لبخند ساده به دیگری بزنید، می‌دانید که وقتی به خانه برگردید یک دعوا و درگیری مفصل در انتظار شماست. در ادامه برای حل مشکل شکاکیک همسرتان راهکارهایی به شما ارائه می‌دهیم.

شما در برابر شک‌های همسرتان چه واکنشی نشان می‌دهید؟
اولین کاری که باید انجام دهید این است که به تمام موارد شک همسرتان فکر کنید و آن‌ها را در یک کاغذ یادداشت کنید. سپس به نوع برخورد خودتان با این شک‌ها توجه کنید و آن‌ها را هم بنویسید. حالا می‌توانید از این یادداشت‌ها به یک نتیجه کلی برسید، شوهرتان در چه مواقعی از دست شما عصبانی می‌شود و به شما شک می‌کند؟ و شما در کمتر و بیشتر شدن این حس چه نقشی داشته‌اید.

ریشه شک‌های همسرتان را پیدا کنید
به چه دلیل شوهر شما دچار شک می‌شود؟ در گذشته شما یا خودش موردی بوده که آن را تشدید می‌کند یا رفتارهای شما باعث پررنگ شدن حس شکاکیک در او شده است؟ خوب فکر کنید تا ریشه این شک‌ها را پیدا کنید. پیدا کردن دلیل شک‌های همسرتان می‌تواند برای کمتر شدن یا برطرف کردن آن نقش بسزایی داشته باشد. یادتان باشد که اگر می‌خواهید به این موضوع خاتمه بدهید نباید فقط از همسرتان توقع تغییر داشته باشید، بلکه شما نیز باید در این راه همراه او باشید.



مقابله به مثل نکنید
از همسرتان رنجیده خاطر شده‌اید و می‌خواهید با او مقابله به مثل کنید؟ این اشتباه‌ترین راه حل ممکن است. همسرتان را متهم نکنید و آرام باشید. در مواقعی که هر دو در آرامش هستید، با هم برای حل این مساله صحبت کنید و به دنبال راهکار باشید. وقتی همسرتان شاهد صبر شما باشد و ببینید که شما گوش شنوای او هستید، تشویق می‌شود که درباره احساسات منفی و دلهره‌هایش با شما صحبت کند و این رابطه بین شما را بهبود می‌بخشد.

به سوالات همسرتان در آرامش پاسخ بدهید
وقتی همسرتان باز هم سوالات ناراحت کننده از شما می‌پرسد و می‌خواهد که به او درباره اینکه چرا دیر به خانه آمده‌اید یا با چه کسی پشت تلفن صحبت می‌کردید، جواب بدید، حالت تدافعی به خود نگیرید. در آرامش به سوالات او پاسخ بدهید و از به کار بردن جملاتی مثل: «وای! خواهش می‌کنم دوباره شروع نکن...» پرهیز کنید. چنین جملاتی فقط باعث می‌شود که همسرتان بیشتر به شما شک کند. در این مواقع گوش شنوای همسرتان باشید و در اجازه دهید همه ناراحتی‌هایش را بیان کند و بعد شما حرف‌هایتان را بزنید.

همسرتان را با خود همراه کنید
اگر در نیمه شب به تلفنتان جواب می‌دهید یا در ساعات نامتعارف از خانه بیرون بروید، مطمئن باشید که باعث ایجاد شک در همسرتان می‌شوید. در این مواقع به او حق بدهید که احساس کند زندگی‌اش در خطر است. بهتر است که حتما برایش دلایل کارتان توضیح دهید و حتی او را با خودتان همراه ببرید. اجازه ندهید شکاف میان شما و همسرتان زیاد شود و به زندگی مشترک‌تان لطمه بزند.

برای همسرتان در دسترس باشید
یکی از دلایلی که می‌تواند احساسات همسر شکاک‌تان را بیشتر کند، در دسترس نبودن است. سعی کنید همیشه برای همسرتان در دسترس باشید و جواب تلفن‌هایشان را بدهید. اگر قرار است در شرکت بیشتر بمانید یا به هر دلیلی دیرتر به خانه بروید، همسرتان را در جریان امور قرار بدهید. در جریان بودن خیلی مهم است. یادتان باشد که شما باید همیشه همسرتان را در جریان برنامه روزانه خود قرار دهید.

به همسرتان ابراز علاقه کنید
در هنگام صحبت کردن با همسرتان به او ابراز علاقه کنید و اطمینان خاطر بدهید که همیشه در کنار او خواهید ماند. به او بگویید که این کنترل‌ شدن‌ها از جانب او چقدر برای شما ناراحت کننده است. اگر گفتن این جملات برایتان سخت است می‌توانید در قالب یک نامه همه این‌ها را توضیح بدهید. به همسرتان بگویید که همیشه از او حمایت می‌کنید و در شرایط مختلف حواس‌تان به او هست. این را در عمل نیز به او ثابت کنید و فقط در گفتار بر آن تاکید نکنید. آخرین راه حل نیز در این مواقع مراجعه به یک مشاور خانواده است. اگر دیدید بدگمانی‌های همسرتان قرار نیست تمام شود، برای حل این مساله از مشاور کمک بخواهید.بدون آگاهی عمل کردن والدیناو تمام معیارهایی که مدنظر من بود را داشت و متانت و اخلاق خوبش از همه نمایان‌تر بود اما وقتی صحبت از خواستگاری علیرضا شد خانواده‌ام بشدت مخالفت کردند چرا که از نظر آنها معیارها بسیار متفاوت بود و داماد باید خانه و ماشین و وضع مالی خوبی داشته باشد که علیرضا ف
دسته بندی: کتاب » روانشناسی و روانپزشکی

تعداد مشاهده: 8437 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 40

حجم فایل:106 کیلوبایت

 قیمت: 20,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل پشتیبانی 24 ساعته : 09909994252